Stimata Doamna, Stimate Domn Doctor

Sporting International Dental in asociere cu Global Trading Corporation are deosebita placere sa va aduca la cunostinta ca acum dupa laboratoarele din Viena-Austria, Berlin-Germania, Tenerife-Spania, Rimini-Italia, Hong Kong si Tampa-Florida a deschis si la Bucuresti o sucursala  a celor mai mari si mai moderne laboratoare de tehnica dentara cu dotari de ultima ora, implementand sistemul de management al calitatii ISO 9001 : 2001 , TUV Nordrhein si FDA-USA, oferind in premiera pentru Romania o garantie a materialelor numai originale-certificate si a lucrarilor de 5 ani la aceste standarde internationale.

Laboratoarele noastre partenere dorind sa se mentina in Topul celor mai mari si performante din Europa, va ofera cea mai complexa gama de servicii de tehnica dentara , folosind cea mai revolutionara tehnologie in serviciile medicale dentare CAD/CAM - Evotech3D si mai nou SensAble Technologies, Inc® 2010 3D modeling systems, controlul final fiind facut de un master in tehnica dentara.

Urmare numeroaselor solicitari de a colabora direct ( fara intermediari, comisioane si taxe extra ) Sporting International Dental  vine in intampinarea nevoilor clientilor dvs , de a va oferi absolut cele mai bune preturi pentru Romania, cu TVA si transport inclus (plata se face 55 % la ridicarea comenzii de la cabinetul dvs. si 45 % ramburs la livrarea lucrarii la cabinet in 10 zile) reactualizate si adaptate situatiei economice actuale, in cele mai mari si mai moderne laboratoare din Europa-Germania (400 tehnicieni ) dar si cel mai mare din lume din Hong Kong ( aprox. 5.200 tehnicieni certificati international, cu management si specialisti din Germania si USA) , aceastea deservind la ora actuala, cu acelasi sistem de livrare in 10 zile , cele mai mari si renumite clinici si cabinete stomatologice din Europa, Australia si USA,  cu cel mai bun raport pret-calitate.

SUPER OFERTA

PROMO -Coroana Metalo-Ceramica - 29 Eur ( Cr-Co / Made in Germany )-capa metalica este obtinuta prin CAD/CAM, turnarea se face cu laser-adaptare 100%

PROMO -Coroana din Zirconiu – 89 Eur ( Made in Germany )

Coroana Metalo - Ceramica pe aur-platinat – 59 Eur ( Made in Germany) +3 gr aur ( 3 x 30 Eur ) - capa metalica este obtinuta prin CAD/CAM, turnarea  se face cu laser-adaptare 100 %

RCR din zirconium – 70 Eur ( Made in Germany)

Abutment - 96 Eur ( Made in Germany )

RCR - 11 Eur

Coroana provizorie din acrilat - 7 Eur

Coroana Metalo - Ceramica pe implante105 Eur ( Made in Germany )

Coroana din Zirconium pe implante - 120 Eur ( Made in Germany )

Capa din Zirconium – 35 Eur ( Made in Germany )  oferta speciala pentru tehnicieni-capa este obtinuta prin CAD/CAM

Inlay , Onlay ( metal ) – 59 Eur + aur ( Made in Germany )

Empress – Inlay , Onlay - 120 Eur ( Made in Germany )

Empress - Laminate – 173.5 Eur ( Made in Germany )

Coverdenture pe 2 x implante - 562 Eur ( Made in Germany )

Proteza Scheletata cu Crosete - 388 Eur ( Made in Germany )

Proteza Scheletata cu  4 x Coroane Metalo - Ceramice + 2 x Attachment – 1.044 Eur ( Made in Germany )

Protezele Scheletate se fac fara probe avand nevoie doar de 2x amprente wash-technik+ocluzia in silicon putty sau sablon

Durata de executie a lucrarilor este de maxim 10 zile , ( cu mentiunea expresa, ca fisa de laborator sa fie complectata in engleza ) transportul din Germania, ridicarea si livrarea lucrarilor in Romania la sediul dvs fiind asigurata gratuit de partenerii nostrii FedEx UPS DHL TNT si ATLASIB .

Pentru lucrarile in regim de urgenta TURBO se percepe o taxa de 50 % .

  Mentionam ca echipa noastra de specialisti va sta la dispozitie pentru detalii

Luni Vineri
8.00-20.00 si la
Mobil
0722.22.33.43
e-mail:
headoffice@sportingdental.com.ro
In speranta unei colaborari fructuoase, Sporting International Dental foloseste acest prilej ca sa va multumeasca pentru timpul accordat si de a va asigura de inalta sa consideratie.

Ramanand la dispozitia dumneavoastra in continuare,
Vom fi onorati la primirea raspunsului dvs.
GSM :
0722.22.33.43
e-mail :
headoffice@sportingdental.com.ro
Toate materialele de ultima ora sunt certificate ISO, TUV Nordrhein, CE si FDA
Home
Super Oferta
Portofoliu
News
Fisa
Contact
Super Oferta
Recreated by:
Orice informatie publicata pe acest site poate fi reprodusa doar cu acordul
Sporting Dental Laboratory.
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile si articolele postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele daune, in cazul unor actiuni inaintate impotriva celor afirmate. Sporting Dental Laboratory nu poate fi facut responsabil pentru continutul comentariilor si articolelor postate de cititori.
Copyright 2009 Toate drepturile rezervate Sporting Dental Laboratory.
Copyright 2010. www.sportingdental.com.ro All rights reserved.